Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen hallin säännöt

Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen hallin säännöt

Noudattamalla yhteisiä sääntöjä voimme pitää hallin ja sen ympäristön siistinä ja naapurit tyytyväisinä. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa/siistimmässä kunnossa kuin sinne saavuttaessa. Hallin sääntöjen rikkominen saattaa johtaa harjoitteluoikeuden menettämiseen.

Hallin käyttäjän vastuu

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja on vastuussa kaikista aiheuttamistaan/ koiransa aiheuttamista vahingoista ja häiriöistä. Käyttäjä sitoutuu tarvittaessa korvaamaan hallille tai esteille itse tai koiransa aiheuttamansa vahingot.

Este- tai hallivahingoista on ilmoitettava välittömästi Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen henkilökunnalle puh. 040-1645914.

Koirien tulee olla rokotettuja SKL:n määräysten mukaisesti.

Koiraa, joka on sairastunut hengitystieinfektioon (kennelyskä, keuhkotulehdus, kurkkutulehdus), suolistotulehdukseen tai muuhun tarttuvaksi epäiltyyn sairauteen, ei saa tuoda halliin ennen kuin koira on ollut oireeton kaksi viikkoa. Sairastuneen koiran kanssa samassa taloudessa asuvat koirat tulee myös pitää poissa treenikentältä kaksi viikkoa viimeisten taloudessa esiintyneiden oireiden jälkeen. Ulko- tai sisäloistapauksessa, koira saa tulla hallille, kun loishäädöstä on kulunut viikko.

Juoksuisen nartun kanssa saa treenata hallissa, mutta on kuitenkin suositeltavaa pitää treenitauko juoksujen ajan. Juoksuiset nartut saavat oleskella hallissa vain oman suoritusvuoronsa ajan. Hallissa ollessaan koirilla tulee olla juoksusuojat, myös oman suoritusvuoron aikana. Treenaaminen juoksuisen nartun kanssa tapahtuu aina omalla vastuulla.

Koira tulee pitää kytkettynä tai koiralle sopivan kokoisessa häkissä hallissa ja sen välittömässä yhteydessä, kun se ei ole suoritusvuorossa. Koiran pitää olla aina ohjaajan hallinnassa, eikä se saa toiminnallaan häiritä muita harjoittelijoita.

Kouluttaessa hallillamme sitoudut käyttämään eettisesti kestäviä koulutusmenetelmiä koirasi kanssa. Tämä koskee myös kaikkia, joilla on hallin tiloissa koira hallinnassa tai jotka käsittelevät hallin tiloissa koiria, oli koira oma tai jonkun muun.

Siisteys

Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin matto pysyy mahdollisimman kuivana ja puhtaana. Ulkokengillä ei missään nimessä saa mennä nurmikentälle, jätä ulkokengät niille tarkoitettuihin telineisiin, jotta matto pysyisi puhtaana.

Treenialueelle saa mennä vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla, keinonurmelle soveltuvilla puhtailla kengillä (nastat max. 5 mm, metallipiikkien käyttö kielletty) tai sukkasillaan.

Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä, siivoa roskasi ja koirien jätökset hallin ja tontin roskiksiin. Koirien ei saa antaa pissata hallin ulkoseiniin ja koirien jätökset tulee kerätä jalkakäytävien varsilta. Kakkaroskis löytyy sisääntuloväylän aidan vierestä.

Koirat tulee käyttää tarpeillaan aidatun alueen ulkopuolella.

Jos hallissa sattuu pissa-/kakkavahinko, siivoa se samantien seuraavalla tavalla:
-merkkaa vahinkopaikka kartiolla
-imuroi vahinkopaikalta kumirouhe pois tavallisella imurilla.
-imuroi Kärcher-imurilla matto kuivaksi
-pese matto vielä samalla imurilla ja ime matto kuivaksi
-lisää kumirouhetta vahinkopaikalle ja tasoita haravalla
-ILMOITA HENKILÖKUNNALLE VAHINGOSTA JA MÄRKÄIMURIN KÄYTÖSTÄ. Henkilökunta huolehtii imurin tyhjennyksistä.

Lisäksi omistaja maksaa 25€ pissa- / kakkasakon ,sakko maksetaan viikon kuluessa Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen tilille: FI94 1745 3000 2153 52, (viestikenttään pissasakko). Pissasakko ei koske eläinpalvelukeskuksen järjestämiä pentukursseja sekä pentuleikkiksiä.

Maksamatta jätetty sakkomaksu voi johtaa hallin käyttökieltoon. Mikäli vahinkoa ei siivota lähetämme 100€ siivouslaskun.

Edellä mainittuja vahinkoja vältät, kun käytät koirasi kunnolla tarpeillaan ennen halliin tuloa ja tarvittaessa treenien aikana.

Tupakointi on kielletty hallissa ja sen seinustalla. Tupakointi on sallittu portinpielessä, natsat laitettava metalliseen ämpäriin.

Muita ohjeita

Tontilla on paljon pysäköintitilaa, pysäköi kuitenkin muut huomioiden.

Anna muille treenirauha. Tule halliin vasta omalla treenivuorolla ja poistu sen päätyttyä. Tunti alkaa aina tasatunnein, tunnin kesto 50min.

Halli ei ole koirien leikkipaikka.

Esteitä ei saa raahata, koska tekonurmi rikkoutuu. Älä siirrä estettä, jos et jaksa nostaa sitä. Esteiden käyttöohjeet löytyvät agility puolen päätyseinältä.

Viimeinen lähtijä sammuttaa valot ja lukitsee ovet. Myös kausikortti treenaajat huolehtivat, että valot ovat sammutettu ja ovet lukittu jos halli jää tyhjäksi. Yleisillä treenivuoroilla vastuussa on kouluttaja.

Eläinpalvelukeskuksen kurssille osallistuvat

-Sitoudut myös noudattamaan hallin muita yleisiä sääntöjä

-Tunnin kesto 45-50 min, tunti alkaa aina tasatunnein, ellei toisin mainita.

-Ottakaa koiralle oma juomakuppi mukaan. Vesipiste löytyy hallilta.

-Juoksussa olevat nartut voivat osallistua housut jalassa, mikäli kurssin muut koirat pystyvät treenaamaan juoksuisen nartun läsnä ollessa. Suosittelemme kuitenkin pitämään koulutuksista taukoa juoksujen ajan.

-Koiralla tulee olla tavallinen panta tai valjaat sekä tavallinen hihna, kuristuspannat, noutajahihnat ja flexit eivät ole sallittuja.

-Mikäli et pääse tunnille ilmoita siitä edellisellä tunnilla tai tekstiviestillä 040-164 5914.

-Ilmoitetut poissaolot on mahdollista korvata 2 viikon sisällä kurssin loppumisesta. Ilmoittamatta jätetyt poissaolot eivät oikeuta osallistumaan korvaustunnille. Korvaustunti voi olla jokin muu kurssivalikoimassamme oleva tunti, mikäli samankaltaista tuntia ei ole tuntitarjonnassa, ja kouluttajana voi olla joku muu kuin oma kouluttaja.

Tilavuokraajat

-Tilavuokraajat sitoutuvat noudattamaan Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen sääntöjä.

-Tuntivaraukset tehdään sivulta https://slotti.fi/booking/hyvinkaanelainpalvelukeskusoy/

-HUOM! Kausikortilla varausta tehdessä valitaan maksutavaksi “Maksan palvelun yhteydessä.”

-Tuntivarauksen peruutukset tehtävä viimeistään 3h ennen varauksen alkua puhelimitse nro. 040-1645914.

-Yksittäisen tuntivarauksen tehneelle lähetämme avainpiilon koodin viimeistään tuntia ennen varauksen alkua.

-Kausikortin ostaneet, saavat kuittia vastaan joko avaimen tai koodin avainpiiloon. Avain tulee noutaa erikseen sovittuna ajankohtana eläinpalvelukeskuksen tiloista. Avaimesta veloitamme 40€ pantin, joka palautetaan avainta palautettaessa. Palauttamattomasta tai hävitetystä avaimesta emme palauta panttia takaisin. Avainpiilon koodia ei saa missään tapauksessa jakaa ulkopuolisille. Mikäli avainpiilossa olevaa avainta ei palauteta vuoron päätteeksi piiloon tai avain katoaa, veloitamme asiakkaalta lukkojen uudelleen sarjoituksen hinnan.

-Kortilla saa olla kaksi voimassaolevaa tuntivarausta. Mikäli kortin haltijalla on enemmän kuin kaksi aktiivista varausta, poistamme automaattisesti ylimääräiset varaukset ja jätämme kaksi ensimmäistä varausta voimaan.

-Kausikortti on tarkoitettu vain kortin haltijalle, ylimääräisistä treenikavereista veloitamme 15€/ treenaaja.

-Kausikorttilainen voi tuoda oman valmentajan mukaan veloituksetta, mutta kyseinen henkilö ei saa treenata.