Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen hallin säännöt

Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen hallin säännöt

Noudattamalla yhteisiä sääntöjä voimme pitää hallin ja sen ympäristön siistinä ja naapurit tyytyväisinä. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa/siistimmässä kunnossa kuin sinne saavuttaessa. Hallin sääntöjen rikkominen saattaa johtaa harjoitteluoikeuden menettämiseen.

30.11.20 lähtien kursseillamme pätee seuraavat säännöt koskien koronaviruksen leviämisen ehkäisyä:
Kurssille saa osallistua max. 1 henkilö/koira. Jos koiran kouluttajana toimii alaikäinen lapsi, saa huoltaja tulla mukaan.
Hallille ei saa tulla jos olet kipeä tai koet itsesi kipeäksi. Myöskään negatiivisen koronatestin jälkeen ei saa tulla, jos sinulla on vielä oireita. Mikäli olet karanteenissa, pysythän silloin kotona, vaikka olisit oireeton.
Odota kurssin alkamista ulkona, tulemme hakemaan sinut kun halli on vapaa.
Ovesta kuljetaan turvavälit huomioiden. Annathan tilaa muille kurssille osallistuville.´
Pese kätesi kun tulet hallille tai käytä vähintään tarjoamaamme käsidesiä.
THL:n ohjeiden mukaan suosittelemme vahvasti maskien käyttöä 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Kurssiohjaajilla on maskit käytössä.
Noudathan näitä ohjeita, jotta voimme palvella teitä ja pitää hallia auki.

Hallin käyttäjän vastuu

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja on vastuussa kaikista aiheuttamistaan/ koiransa aiheuttamista vahingoista ja häiriöistä. Käyttäjä sitoutuu tarvittaessa korvaamaan hallille tai esteille itse tai koiransa aiheuttamansa vahingot.

Este- tai hallivahingoista on ilmoitettava välittömästi Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen henkilökunnalle puh. 040-1645914.

Koirien tulee olla rokotettuja SKL:n määräysten mukaisesti.

Koiraa, joka on sairastunut hengitystieinfektioon (kennelyskä, keuhkotulehdus, kurkkutulehdus), suolistotulehdukseen tai muuhun tarttuvaksi epäiltyyn sairauteen, ei saa tuoda halliin ennen kuin koira on ollut oireeton kaksi viikkoa. Sairastuneen koiran kanssa samassa taloudessa asuvat koirat tulee myös pitää poissa treenikentältä kaksi viikkoa viimeisten taloudessa esiintyneiden oireiden jälkeen. Ulko- tai sisäloistapauksessa, koira saa tulla hallille, kun loishäädöstä on kulunut viikko.

Juoksuisen nartun kanssa saa treenata hallissa, mutta on kuitenkin suositeltavaa pitää treenitauko juoksujen ajan. Juoksuiset nartut saavat oleskella hallissa vain oman suoritusvuoronsa ajan. Hallissa ollessaan koirilla tulee olla juoksusuojat, myös oman suoritusvuoron aikana. Treenaaminen juoksuisen nartun kanssa tapahtuu aina omalla vastuulla.

Koira tulee pitää kytkettynä tai koiralle sopivan kokoisessa häkissä hallissa ja sen välittömässä yhteydessä, kun se ei ole suoritusvuorossa. Koiran pitää olla aina ohjaajan hallinnassa, eikä se saa toiminnallaan häiritä muita harjoittelijoita.

Kouluttaessa hallillamme sitoudut käyttämään eettisesti kestäviä koulutus- ja käsittelymenetelmiä koirasi kanssa. Tämä koskee myös kaikkia, joilla on hallin tiloissa koira hallinnassa tai jotka käsittelevät hallin tiloissa koiria, oli koira oma tai jonkun muun.

Siisteys

Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin matto pysyy mahdollisimman kuivana ja puhtaana. Ulkokengillä ei missään nimessä saa mennä nurmikentälle, jätä ulkokengät niille tarkoitettuihin telineisiin, jotta matto pysyisi puhtaana.

Treenialueelle saa mennä vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla, keinonurmelle soveltuvilla puhtailla kengillä (nastat max. 5 mm, metallipiikkien käyttö kielletty) tai sukkasillaan.

Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä, siivoa roskasi ja koirien jätökset hallin ja tontin roskiksiin. Koirien ei saa antaa pissata hallin ulkoseiniin ja koirien jätökset tulee kerätä jalkakäytävien varsilta. Kakkaroskis löytyy sisääntuloväylän aidan vierestä sekä ulko-oven vierestä.

Koirat tulee käyttää tarpeillaan aidatun alueen ulkopuolella.

Jos hallissa sattuu eritevahinko (pissa/kakka/oksennus), siivoa se samantien seuraavalla tavalla:
-merkkaa vahinkopaikka kartiolla
-imuroi Kärcher-imurilla vahinkopaikalta kumirouhe pois ja matto kuivaksi
-pese matto vielä samalla imurilla ja ime matto kuivaksi
-lisää kumirouhetta vahinkopaikalle ja tasoita haravalla
-ILMOITA HENKILÖKUNNALLE VAHINGOSTA JA MÄRKÄIMURIN KÄYTÖSTÄ. Henkilökunta huolehtii imurin tyhjennyksistä.

Lisäksi omistaja maksaa 25€ eritesakon, sakko maksetaan viikon kuluessa Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen tilille: FI94 1745 3000 2153 52, viitenumero 999 999 992.
Sakko ei koske eläinpalvelukeskuksen järjestämiä pentukursseja sekä pentuleikkiksiä.

Maksamatta jätetty sakkomaksu voi johtaa hallin käyttökieltoon. Mikäli vahinkoa ei siivota lähetämme 100€ siivouslaskun.

Edellä mainittuja vahinkoja vältät, kun käytät koirasi kunnolla tarpeillaan ennen halliin tuloa ja tarvittaessa treenien aikana.

Tupakointi on kielletty hallissa ja sen seinustalla. Tupakointi on sallittu portinpielessä, natsat laitettava metalliseen ämpäriin.

Muita ohjeita

Tontilla on paljon pysäköintitilaa, pysäköi kuitenkin muut huomioiden.

Anna muille treenirauha. Tule halliin vasta omalla treenivuorolla ja poistu hallista viimeistään treeniajan loputtua.

Halli ei ole koirien leikkipaikka.

Esteitä ei saa raahata, koska tekonurmi rikkoutuu. Älä siirrä estettä, jos et jaksa nostaa sitä. Esteiden käyttöohjeet löytyvät agility puolen päätyseinältä.

Viimeinen lähtijä sammuttaa valot ja lukitsee ovet. Myös kausikorttitreenaajat huolehtivat, että valot ovat sammutettu ja ovet lukittu jos halli jää tyhjäksi. Yleisillä treenivuoroilla vastuussa on kouluttaja.

Eläinpalvelukeskuksen kursseille voi osallistua myös yksittäiselle tunnille, mikäli kurssilla on tilaa. Hinta määräytyy kurssin kokonaishinnasta (yleensä 19-22€/h). Kyselyt vapaista paikoista: info@elainpalvelukeskus.fi.

Eläinpalvelukeskuksen kurssille osallistuvat

Ilmoittautuminen on maksettava varausvaiheessa verkkomaksun kautta.
Mikäli et maksa ilmoittautumista välittömästi verkkomaksun kautta, poistamme varauksen automaattisesti.
Mikäli haluat maksaa kurssin laskulla, asiasta on sovittava sähköpostitse (info@elainpalvelukeskus.fi) tai puhelimitse (040-1645914) ennen kurssin varaamista.

Sitoudut myös noudattamaan hallin muita yleisiä sääntöjä sekä peruutusehtoja.

Tunnin kesto 45-50 min, tunti alkaa aina tasatunnein, ellei toisin mainita. Ota koiralle oma juomakuppi mukaan. Vesipiste löytyy hallilta. Juoksussa olevat nartut voivat osallistua housut jalassa, mikäli kurssin muut koirat pystyvät treenaamaan juoksuisen nartun läsnä ollessa. Suosittelemme kuitenkin pitämään koulutuksista taukoa juoksujen ajan.

Koiralla tulee olla tavallinen panta tai valjaat sekä tavallinen hihna, kuristuspannat, noutajahihnat ja flexit eivät ole sallittuja.

HSKK:n jäsenille -10% Marikan ja Minnan kursseista. Jäsenen tulee ilmoittautumisvaiheessa laittaa sähköpostilla HSKK:n jäsennumero (info@elainpalvelukeskus.fi), minkä jälkeen lähetämme kurssista laskun. Täysimääräsenä maksetuista kurssimaksuista emme pysty jälkikäteen antamaan alennusta.

30.11.2020 lähtien kursseillamme pätee seuraavat säännöt koskien koronaviruksen leviämisen ehkäisyä:
Kurssille saa osallistua max. 1 henkilö/koira. Jos koiran kouluttajana toimii alaikäinen, saa huoltaja tulla tunnille mukaan.
Hallille ei saa tulla jos olet kipeä tai koet itsesi kipeäksi. Myöskään negatiivisen koronatestin jälkeen ei saa tulla, jos sinulla on vielä oireita. Mikäli olet karanteenissa, pysythän silloin kotona, vaikka olisit oireeton.
Odota kurssin alkamista ulkona, tulemme hakemaan sinut kun halli on vapaa.
Ovesta kuljetaan turvavälit huomioiden. Annathan tilaa muille kurssille osallistuville.´
Pese kätesi kun tulet hallille tai käytä vähintään tarjoamaamme käsidesiä.
THL:n ohjeiden mukaan suosittelemme vahvasti maskien käyttöä 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Kurssiohjaajilla on maskit käytössä.
Noudathan näitä ohjeita, jotta voimme palvella teitä ja pitää hallia auki.

Mikäli et pääse tunnille ilmoita siitä edellisellä tunnilla tai tekstiviestillä 040-164 5914.

Ilmoitetut poissaolot on mahdollista korvata myöhempänä ajankohtana, mutta korvauskerrasta on sovittava 2 viikon sisään kurssin loputtua. Ilmoittamatta jätetyt poissaolot eivät oikeuta osallistumaan korvaustunnille. Korvaustunti voi olla jokin muu kurssivalikoimassamme oleva tunti, mikäli samankaltaista tuntia ei ole tuntitarjonnassa, ja kouluttajana voi olla joku muu kuin oma kouluttaja.

Tilavuokraajat

Tilavuokraajat sitoutuvat noudattamaan Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen sääntöjä.

Tuntivaraukset tehdään sivulta https://slotti.fi/booking/hyvinkaanelainpalvelukeskusoy/

HUOM! Kausikortilla varausta tehdessä valitaan maksutavaksi ”Maksan palvelun yhteydessä.”

Tuntivarauksen peruutukset tehtävä viimeistään 3h ennen varauksen alkua puhelimitse nro. 040-1645914. Kausikorttilaiset voivat perua varauksensa sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta.

Yksittäisen tuntivarauksen tehneelle ilmoitamme mikäli olemme paikalla avaamassa ovea. Vaihtoehtoisesti lähetämme avainpiilon koodin viimeistään tuntia ennen varauksen alkua. Ensikertalaisia informoimme tarkemmin hallista ja sen käytöstä (puhelimitse/viestillä) mikäli emme itse ole paikalla varausajankohtana.

Halliin saa mennä sisälle kun oma vuokra-aika alkaa. Vuokra-ajan päättymisaika ei tarkoita treenien lopettamisaikaa, vaan aikaa jolloin hallin/kentän tulee olla tyhjä ja käyttövalmis seuraavalle käyttäjälle.

Vuokra-ajan päättymistä ei voi omatoimisesti pidentää, mikäli tulet myöhässä paikalle tai jos hallille ei tule ketään jälkeesi.

Kausikortin ostaneet saavat kuittia vastaan joko avaimen tai koodin avainpiiloon.
Avain tulee noutaa erikseen sovittuna ajankohtana eläinpalvelukeskuksen tiloista. Avaimesta veloitamme 40€ pantin, joka palautetaan avainta palautettaessa. Palauttamattomasta tai hävitetystä avaimesta emme palauta panttia takaisin.
Avainpiilon koodia ei saa missään tapauksessa jakaa ulkopuolisille. Avainpiilon avain tulee palauttaa välittömästi takaisin paikalleen oven avaamisen jälkeen, jotta mahdollinen naapurikentän vuokraaja pääsee myös sisälle. Mikäli avainpiilossa olevaa avainta ei palauteta piiloon tai avain katoaa, veloitamme asiakkaalta lukkojen uudelleen sarjoituksen hinnan.

Kortilla saa olla kaksi voimassaolevaa tuntivarausta. Mikäli kortin haltijalla on enemmän kuin kaksi aktiivista varausta, poistamme automaattisesti ylimääräiset varaukset ja jätämme kaksi ensimmäistä varausta voimaan.

Kausikortti on tarkoitettu vain kortin haltijalle, ylimääräisistä treenikavereista veloitamme 15€/h/ treenaaja. Treenikaverista ilmoitettava etukäteen. Maksu suoritetaan ennen treenipäivää yrityksen tilille FI94 1745 3000 2153 52. Viitenumero 899 999 96.

Kausikorttilainen voi tuoda oman valmentajan mukaan veloituksetta, mutta kyseinen henkilö ei saa treenata.

Kausikorttia ei saa käyttää omaan liiketoimintaan. Kausikortti on tarkoitettu kortin haltijan oman koiran treenaamiseen, ei muiden kouluttamiseen.

Agilityesteistä puomi tulee jättää pitkälle seinälle reunalle siten, että se on turvallisesti suoritettavissa.

Muut tapahtumat

Ilmoittautumiset luennoille, ulkopuolisen kouluttajan käytännön treeneihin ym. tapahtumiin ovat sitovia. Mikäli osallistuminen perutaan vähintään 14 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista emme palauta rahoja, paitsi osallistujan tai koiran sairastuessa ja siitä on esittää lääkärin-/eläinlääkärintodistus. Kaikissa palautetuista maksuista pidätämme 5 % käsittelymaksun.
Paikan saa yrittää myydä eteenpäin, mikäli on itse estynyt saapumaan paikalle. Paikan myynnistä on ilmoitettava (osallistujan nimi) joko sähköpostitse (info@elainpalvelukeskus.fi) tai puhelimitse/tekstiviestillä (040-1645914).