Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen peruutusehdot

Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen peruutusehdot

Eläinpalvelukeskuksen kursseille osallistuvat

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli peruutat kurssin vähintään 14 vrk ennen kurssin alkua, palautamme kurssimaksun. Tämän jälkeen peruutetuista kursseista emme palauta rahoja, paitsi ohjaajan tai koiran sairastuessa ja siitä on esittää lääkärin- tai eläinlääkärintodistus.
Ilmoittautuminen on sitova silloinkin kun olet saanut laskun kurssista. Mikäli et olekaan osallistumassa kurssille, sinun tulee perua tulosi edellä mainituin ehdoin. Maksamaton lasku EI ole merkki kurssin peruutuksesta. Mikäli et peru kurssia, lasku tulee maksaa.

Kaikista palautetuista kurssimaksuista pidätämme 5 % käsittelymaksun.

Kausikortin haltijat sekä tuntivuokraajat

Tuntivarauksen peruutukset tehtävä viimeistään 3h ennen varauksen alkua puhelimitse nro. 040-1645914.

Kausikortin haltijan tai koiran sairastuttua kesken kausikortin voimassaolon, kortti on mahdollista tauottaa lääkärin- tai eläinlääkärintodistuksella mikäli sairasloman pituus on vähintään 4 viikkoa. Tässä tapauksessa avain on palautettava tauon ajaksi. Vaihtoehtoisesti kortin haltija voi myydä kortin eläinpalvelukeskuksen luvalla. Avainta tai avainkoodia ei saa luovuttaa uudelle kortin haltijalle, vaan eläinpalvelukeskuksen henkilökunta huolehtii sisäänpääsystä.

Ulkopuoliset tilanvuokraajat

1-3 tunnin tilanvuokrauksesta perimme täyden hinnan, mikäli peruutus tehdään alle 48 tuntia vuokrauksen ajankohdasta. Myös peruuttamatta jätetyistä vuoroista perimme täyden maksun.

Mikäli peruutus tehdään 2-7 vrk ennen vuokra-ajankohtaa, palautamme vuokrahinnasta 50%.

Yli kolmen tunnin tilavuokrauksen peruutus tulee tehdä 14 vrk ennen vuokra-ajankohtaa. Mikäli peruutus tehdään alle 14 vrk vuokra-ajankohdasta perimme 75% vuokranhinnasta.

Muut tapahtumat

Ilmoittautumiset luennoille, ulkopuolisen kouluttajan käytännön treeneihin ym. tapahtumiin ovat sitovia. Mikäli osallistuminen perutaan vähintään 14 vrk ennen tapahtumaa, palautamme maksun. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista emme palauta rahoja, paitsi osallistujan tai koiran sairastuessa ja siitä on esittää lääkärin-/eläinlääkärintodistus. Kaikissa palautetuista maksuista pidätämme 5 % käsittelymaksun.
Ilmoittautuminen on sitova silloinkin kun olet saanut laskun tapahtumasta tai maksu tapahtuu paikanpäällä tapahtumapäivänä. Mikäli et olekaan osallistumassa tapahtumaan, sinun tulee perua tulosi edellä mainituin ehdoin. Maksamaton lasku tai tulematta jättäminen EI ole merkki peruutuksesta. Mikäli et peru tuloasi, lasku tulee maksaa/lähetämme laskun perässä.

Pidätämme oikeuden perua luennot, ulkopuolisen kouluttajan käytännön treenit ym. tapahtumat, mikäli tapahtumaan on liian vähän osallistujia. Tuolloin osallistumismaksu maksetaan takaisin täysimääräisenä.