Lapsi-koira -kesäleiri

Lapsi-koira -kesäleiri

SEURAAVAT LAPSI-KOIRA -LEIRIT KESÄLLÄ 2021


Järjestämme kesäkuussa 3 lapsi-koira -päiväleiriä. Leiri on suunnattu 9-14 -vuotiaille nuorille, joilla on kotona koira. Leirillä harjoittelemme mm. koirien kouluttamisen perusteita, temppujen ja hoitotoimenpiteiden tekemistä, koirien ensiapua, virikkeistämistä ja koirien kaunista käsittelyä. Ulkoilemme päivittäin koirien kanssa. Yhtenä päivänä vietämme toisen kouluttajan pikkutilalla, missä on villasikoja, minisika ja kanoja.
Leiri toteutetaan päiväleirinä, maanantaista perjantaihin klo 09-15 Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen tiloissa Lyijykatu 8.


Leirien ajankohdat:

Otamme enintään 6 lasta/leiri. Leirin hinta on 200 €, hinta sisältää 1 lämpimän aterian päivässä sekä tapaturmavakuutuksen. Vakuutus on voimassa myös matkalla kotoa leiripaikalle sekä takaisin kotiin. Koiran vakuutuksista tulee perheen itse huolehtia. Leirillä on koko ajan 2 ohjaajaa.
Koiran tulee olla sen kokoinen ja luonteinen, että nuori kykenee huolehtimaan siitä koko leiripäivän ajan. Koira ei saa olla aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Koira ei myöskään saa olla niin vahva, ettei nuori pysty sitä hallitsemaan. Koirat ovat mukana leirillä maanantaista torstaihin.

Leirin ohjaajina toimivat Marika Räsänen ja Minna Rosendahl, molemmat ammattitutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia. Marika on aiemmalta koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja on työskennellyt useita vuosia koulussa lasten parissa. Minna on aiemmalta koulutukseltaan sairaanhoitaja ja on työskennellyt sairaalan päivystyksessä lähes 20 vuotta.

Valitsemme leirille soveltuvat nuoret ja koirat hakemusten perusteella. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse: minna@elainpalvelukeskus.fi.
Hakemuksessa tulee lapsen tietojen lisäksi olla tietoja myös koirasta (rotu, ikä, paino, luonne).

Lisätietoa: minna@elainpalvelukeskus.fi / marika@elainpalvelukeskus.fi / info@elainpalvelukeskus / 040-1645914.