Käsittely kivaksi -kurssi

Käsittely kivaksi -kurssi

Kurssin tarkoituksena on tehdä hoitotoimenpiteet mukaviksi, niin sinulle kuin koirallesi. Harjoittelemme mm. kynsien leikkaamista, korvien puhdistamista, hampaiden tarkistusta/harjausta, turkin huoltoa. Lisäksi harjoittelemme kuonokopan ja kaulurin laittoa ennakoiden mahdollisia tulevia tapaturmia tai leikkauksia. Muokkaamme kurssin sisältöä osallistujien henkilökohtaisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kurssille voit osallistua jos toimenpiteiden teossa on jo ongelmia tai jos haluat välttää mahdolliset ongelmat tulevaisuudessa.
Mikäli käsittelyssä on jo ongelmia jollain tietyllä osa-alueella (esim. kynsien leikkaaminen), koko kurssi voidaan pyhittää myös tämän yhden osa-alueen kouluttamiseen.

Kurssimaksu on maksettava varausvaiheessa verkkomaksun kautta.
Mikäli et maksa kurssimaksua välittömästi verkkomaksun kautta, poistamme varauksen automaattisesti.
Mikäli haluat maksaa kurssin laskulla, asiasta on sovittava sähköpostitse (info@elainpalvelukeskus.fi) tai puhelimitse (040-1645914) ennen kurssin varaamista.

Voit osallistua myös yksittäiselle tunnille, mikäli kurssilla on tilaa. Hinta määräytyy kurssin kokonaishinnasta (19€/h). Kyselyt vapaista paikoista kurssin jo alettua: info@elainpalvelukeskus.fi.

30.11.20 lähtien kurssille saa osallistua 1 henkilö/koira. Jos koiran kouluttajana on alaikäinen lapsi, saa huoltaja tulla mukaan.

SU 3.1. klo 11.00-11.45
-seuraavat kurssikerrat 10.1., 17.1., 24.1.
-hinta 76€/4 harjoituskertaa (sis. alv 24%)
-kouluttaja Minna Rosendahl

VARAA