DOBO

DOBO

Dobo on suomessa kehitetty koiraharrastus, missä pääset kehittämään kuntoa yhdessä koirasi kanssa. Dobo kehittää niin koiran kuin ohjaajan lihaskuntoa, ketteryyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta. Erityisesti dobo kehittää molempien syvää lihaksistoa. Mukava yhdessä tekeminen vahvistaa myös omistajan ja koiran suhdetta.

Dobossa käytetään erityisiä ovaalin muotoisisa dobopalloja, tasapainotyynyjä ja puolipalloja. Liikkeitä on ohjaajalle, koiralle sekä yhdessä tehtäviä. Tunti aloitetaan aina alkulämmittelyllä ja lopetetaan loppuverryttelyyn.

Dobo sopii kaikille yli 6kk ikäisille terveille koirille, jotka ei ole agressiivisia muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Mikäli koirallasi on jonkin rakenteellinen vamma tai ongelma konsultoi eläinlääkäriä, fysioterapeuttia tai osteopaattia ennen Dobo-harjoittelun aloittamista.

Dobo on rekisteröity tuotenimi ja markkinoinnissa nimeä Dobo saavat käyttää vain Dobokoulutusohjaajakurssin käyneet ja kokeen läpäisseet ohjaajat.

Kurssimaksu on maksettava varausvaiheessa verkkomaksun kautta.
Mikäli et maksa kurssimaksua välittömästi verkkomaksun kautta, poistamme varauksen automaattisesti.
Mikäli haluat maksaa kurssin laskulla, asiasta on sovittava sähköpostitse (info@elainpalvelukeskus.fi) tai puhelimitse (040-1645914) ennen kurssin varaamista.

30.11.20 lähtien kursseille saa osallistua 1 henkilö/koira. Jos koiran kouluttajana toimii alaikäinen lapsi, saa huoltaja tulla mukaan.

Ennen tunnin/kurssin alkua lähetämme kurssi-infon sähköpostitse. Viestin viivästyessä tarkistathan ensiksi sähköpostipalvelimesi roskapostikansion.

DOBON TUTUSTUMISTUNNIT

PE 26.2. klo17:00-17:45
-kouluttajana Marika Räsänen
– hinta 22€ (sis. alv.)

VARAA

PE 5.3. klo17:00-17:45
-kouluttajana Marika Räsänen
– hinta 22€ (sis. alv.)

VARAA

DOBON ALKEISKURSSI 4krt

LA 20.3. klo13:30-14:15
-seuraavat kurssikerrat:
27.3., 10.4., 24.4.
(HUOM! kurssi ei ole 3.4. ja 17.4.!)
-kouluttajana Marika Räsänen
– hinta 88€ (sis. alv.), 4krt

VARAA