BH-kurssi

BH-kurssi

BH-koe, eli käyttäytymiskoe, on esikoe palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin. Palvelus- ja pelastuskokeisiin saavat osallistua vain koirat, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti BH-kokeen.

Kurssilla harjoitellaan käyttäytymiskokeen (BH) tottelevaisuuskaavion liikkeitä sekä kaupunkiosuuden tehtäviä.

Kurssilla harjoitellaan mm. seuraamista kytkettynä ja vapaana, paikallaoloa, luoksetuloa sekä liikkeestä maahan menoa ja istumista. Lisäksi käymme harjoittelemassa Hyvinkään keskustassa koiran suhtautumista liikenteeseen, kävelijöihin, hölkkääjiin, muihin koiriin jne.

Kurssi sopii kaikenrotuisille, yli 6 kk ikäisille koirille, joilla on perustaidot hallinnassa. Pennuilla suosittelemme ensin pentu- ja junnukurssin käymistä.

Kurssimaksu on maksettava varausvaiheessa verkkomaksun kautta.
Mikäli et maksa kurssimaksua välittömästi verkkomaksun kautta, poistamme varauksen automaattisesti.
Mikäli haluat maksaa kurssin laskulla, asiasta on sovittava sähköpostitse (info@elainpalvelukeskus.fi) tai puhelimitse (040-1645914) ennen kurssin varaamista.

Voit osallistua myös yksittäiselle tunnille, mikäli kurssilla on tilaa. Hinta 19€/h. Kyselyt vapaista paikoista kurssin jo alettua: info@elainpalvelukeskus.fi.

30.11.20 lähtien saa kursseilla osallistua 1 henkilö/koira. Jos koiran kouluttajana alaikäinen lapsi, voi huoltaja tulla mukaan.

MA 4.1. klo 18.00-18.45
– Seuraavat kurssikerrat 11.1., 18.1., 25.1., 1.2.
– Hinta 95€/5 kertaa
– Kouluttajana Minna Rosendahl

VARAA