Joulukuun tarjoukset

Joulukuun tarjoukset

Mietitkö joululahjaa puolisollesi/lapsellesi/sukulaisellesi/ystävällesi/itsellesi? Meiltä voi ostaa lahjakortteja kursseillemme, tilavuokraan tai yksityistunnille. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. https://elainpalvelukeskus.fi/palvelut/kauppa/

Myös koiraystävällesi on mahdollisuus ostaa kaupastamme herkkuja joulupöytään 😊. Löytyy mm. kotimaisia luita ja possunkorvia, naudan niskajänteitä, Natural Menu -nameja, Ziwipeakia, Naturismakkaraa ja tietysti kestosuosikki Hussen nameja (myös uusia jouluherkkuja!).

Lisäksi 31.12. mennessä varatuista Minnan ja Marikan vetämistä kursseista -10%. Klikkaa varausvaiheessa ”maksan palvelun yhteydessä”, niin lähetämme sinulle laskun. Huomioithan, että varaus on sitova! Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä koske jo tehtyjä varauksia. Tarjous ei koske ulkopuolisten kouluttajien vetämiä kursseja.

Jouluaattona, joulupäivänä, uudenvuodenaattona, uudenvuodenpäivänä kenttien vuokratarjouksia! Kenttä 1 vuokrahinta 15€/h klo 07-17, kenttä 2 vuokrahinta 25€/h klo 07-17. Lisätietoa tapahtumasivulla.

Tapaninpäivänä 26.12. klo 11-18.30 on rakennettu koko kentälle valmis rata (vaikeustaso 2-3 luokka. Radan on suunnitellut Arppa Kuparinen. Hinta 20€/30 min. Lisätietoa tapahtumasivulla.

4.12.20 Minna ja Marika