TÄRKEÄ TIEDOTE KOSKIEN KORONAOHJEISTUKSIA!

TÄRKEÄ TIEDOTE KOSKIEN KORONAOHJEISTUKSIA!

Julkisen sektorin rajoituksia on kiristetty Uudenmaan alueella. Päätimme omalta osaltamme myös kiristää ohjeistuksia, jotta voimme pitää pitää hallia auki ja voitte jatkaa harrastusta.


MAANANTAISTA 30.11. lähtien kursseillemme sekä yksittäisille tunneille saa osallistua vain 1 HENKILÖ/KOIRA. Mikäli koiran kanssa treenaava on lapsi, voi 1 huoltaja osallistua tunnille. Mutta tämä vain siinä tapauksessa, että lapsi tosiaan on ainoa, joka tunneillamme kouluttaa koiraa.


VAHVA MASKISUOSITUS on ollut jo pidempään ja hienosti olette sitä pääsääntöisesti noudattaneetkin, vaikka turvavälejä on mahdollisuus pitää. Kiitos tästä 😊. Haluamme kuitenkin painottaa, että toivomme teidän käyttävän maskia, mikäli se on terveyden puolesta mahdollista. Toinen vaihtoehto on visiirin käyttö. Mikäli tilanne pahenee edelleen, joudumme muuttamaan suosituksen maskipakoksi. Keusoten ohjeistuksen mukaan suosittelemme kaikkia yläasteikäisistä lähtien käyttävän maskia.


KÄSIHYGIENIA! Muistakaa käyttää vähintään tarjoamaamme käsidesiä. Sitä tulee laittaa aina sisään tullessa sekä poistuessanne hallilta. Meillä on mahdollisuus käsienpesuun ennen käsidesin laittoa.

TURVAVÄLI! Huolehtikaa turvaväleistä. Antakaa ovista kulkiessa tilaa edellä kulkevalle. Kurssi ei ala ennen kuin kaikki ovat omilla paikoillaan, kiire ei ole. Lopetamme myös sen verran aikaisin, että edellinen ryhmä ehtii rauhassa alta pois ennen seuraavan tuloa. Odottakaa kurssin alkamista ulkona juuri tämän takia, ettei tule tungosta ovensuuhun.


Ja luonnollisesti hallille ei ole asiaa kipeänä tai jos olet karanteenissa/eristyksessä.
Negatiivinen koronatesti ei tee autuaaksi, jos on oireita, pysytään kotona.
Meillä saa aina korvata poissaolot, kunhan ilmoitatte niistä ennen tuntia.


Lisätietoa mm. koronaviruksesta, karanteenista ja eristyksestä https://www.keski-uudenmaansote.fi/globalassets/ku-sote/korona/yleista-covid-19-koronaviruksesta-karanteenista-ja-eristyksesta-kosonen.pdf


Turvallisia treenejä kaikille!
Marika, Minna ja Sabrina 26.11.20