Uusia juttuja!

Uusia juttuja!

Meillä alkaa sunnuntaina 8.11. aikuisten alkeiskurssi, mikä on suunnattu aikuisille koirille, joiden kanssa ei olla kursseilla aikaisemmin käyty. Harjoittelemme kurssilla mm. luopumista, hihnassa kävelyä, odottamista.

Olemme alkaneet pitämään 30 minuutin tehokkaita ohitustreenejä, ja nämä ovatkin olleet kovin suosittuja.
Tehotreenit on tarkoitettu koirakoille, joilla ei ohitukset suju kovin mallikkaasti syystä tai toisesta. Häiriökoirina toimivat Marikan koirat, jotka ovat varmoja ohitustilanteissa eivätkä provosoi tai provosoidu.

Lisäksi olemme saaneet Ari ”Arppa” Kuparisen pitämään agilityn ratatreenejä kisaaville tai kisaamaan tähtääville koirakoille. Treenit ovat 5 kerran kursseja, missä koirakot pääsevät viilettämään koko 800 m2 kentällä.
Arppa on kisannut noin 12 vuotta ja on osallistunut koiransa kanssa EO-kilpailuissa. Hänet on valittu Sagin vuoden valmentajaksi viimeksi 2019 ja on toiminut maajoukkuevalmentajana EO-kilpailuissa sekä MM-kilpailuissa.

Arppa myös luennoi meillä 28.11. aiheena ”Agilitykoiran huippukunnon rakentaminen”. Lisää aiheesta sekä ilmoittautumiset ”tapahtumat”-sivulla.

Järjestämme taas match show Presa Canario Finland ry:n kanssa.
Mätsäri on kaksipäiväinen 21.-22.11. ja osallistujamäärä on rajoitettu. Näin pystymme takaamaan asiakkaillemme mahdollisuuden pitää turvavälejä.
Tästäkin lisää ”tapahtumat”-sivulla.

Muistattehan koronaohjeistuksemme ja toimitte niiden mukaisesti, jotta pysymme kaikki terveinä ja voimme pitää hallia teille avoimena.

Nähdään kursseilla ja tapahtumissa!
Minna ja Marika 4.11.20