Uusien tilojen avajaiset

Uusien tilojen avajaiset

Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen uusien tilojen avajaiset 8.9.2019

Eläinpalvelukeskus on muuttanut uusiin tiloihin Sahanmäkeen osoitteeseen Lyijykatu 8. Uusista tiloistamme löytyy hieno 800m2 koulutustila keinonurmimatolla, n. 100m2 pentukoulutustila sekä pienimuotoinen myymälä. Kurssivalikoimamme laajenee uusien isompien koulutustilojemme myötä ja lisäksi koirahierojamme on säännöllisesti muutamana päivänä viikossa paikalla.

Avajaispäivänä on mahdollisuus osallistua erilaisiin koulutustunteihin tutustumishintaan 10€ (norm. 18€). Pentuleikkiksen hinta 5€.

Koko päivän ajan kahvitarjoilu sekä myymälämme on auki. Minipossu Putti (elokuvasta Onneli, Anneli ja nukutuskello) on myös tavattavissa n. klo 14-15.

Koulutustuntien aikataulut:

klo 10:00-10:45 Arkitottistunti 
Soveltuu kaikenikäisille koirille. Harjoittelemme arjessa tarvittavia asioita. Tunnille mahtuu 5 koiraa.

klo 11:00-11:45 Tempputunti 
Soveltuu kaikenikäisille koirille. Harjoittelemme jonkin tempun tekemistä, toiveita otamme mielellämme vastaan tunnin alussa jos on jokin erityinen temppu mielessä. Tunnille mahtuu 5 koiraa.

klo 12:00-13:45 Pentujen leikkikoulut 10vk-5kk ikäisille pennuille (yhden leikkikoulun kesto 45min.). Jaamme pennut ryhmiin ilmoittautumisten perusteella, joko klo 12 tai klo 13 alkavaan ryhmään koon ja iän mukaan. Yhdelle tunnille mahtuu 5-8 koiraa.

klo 12:00-12:45 Aktivointitunti
soveltuu kaikenikäisille koirille. Tunnilla tehdään yksinkertaisia aktivointi- ja virikkeistämisharjoituksia, mitä voi myöhemmin soveltaa kotona. Tunnille mahtuu 5 koiraa.

klo 13:00-13:45 Tutustu agilityyn
Tunnilla pääset kokeilemaan hyppyesteitä, A-estettä, keppejä ja putkea. Lajin pariin opastavat HSKK:n agilityohjaajat. Yhdelle tunnille mahtuu 8 koiraa.

klo 14:00-14:45 Tutustu agilityyn
Tunnilla pääset kokeilemaan hyppyesteitä, A-estettä, keppejä ja putkea. Lajin pariin opastavat HSKK:n agilityohjaajat. Yhdelle tunnille mahtuu 8 koiraa.

klo 15:00-15:45 Rally-toko
Tunti soveltuu alokasluokan kyltit osaaville koirakoille, tunnilla suoritetaan alokasluokan rataa. Tunnille mahtuu 5 koiraa.

klo 16:00-16:45 Näyttelytreenit
Tunti soveltuu näyttelystä kiinnostuneille. Tunnin ohjaajana on HSKK:n näyttelyohjaaja. Tunnille otetaan 10 koiraa.

Ilmoittautumiset tunneille tapahtuu sähköpostitse elainpalvelukeskus@gmail.com. Paikkoja tunneille rajoitetusti, varaathan paikkasi pian!

Tunnit maksetaan paikanpäällä käteisellä tai kortilla. Tulethan ajoissa paikalle, jotta ehdit ulkoiluttaa koirasi ennen treenejä ja maksaa osallistumisesi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Hyvinkään eläinpalvelukeskus Oy

Marika ja Minna