Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Koronaohjeistuksiin muutos

THL on muuttanut 8.1. lähtien maskinkäyttösuosituksia.
Kasvomaskin käyttöä suositellaan 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille.
Näin ollen myös me muutamme meidän suosituksia THL:n suositusten mukaisiksi. Muutos astuu voimaan 11.1.21.

https://thl.fi/fi/-/thl-paivitti-maskisuositusta-maskin-kayttoa-suositellaan-jatkossa-yli-12-vuotiaille?redirect=%2Ffi%2F

Kertauksen vuoksi tässä meidän ohjeistukset kokonaisuudessaan:

1. kursseillemme sekä yksittäisille tunneille saa osallistua vain 1 HENKILÖ/KOIRA. Mikäli koiran kanssa treenaava on lapsi, voi 1 huoltaja osallistua kurssille. Mutta tämä vain siinä tapauksessa, että lapsi tosiaan on ainoa, joka tunneillamme kouluttaa koiraa.
Pentuleikkiksiin saa osallistua vain 1 henkilö/koira.

2. VAHVA MASKISUOSITUS on ollut jo pidempään ja hienosti olette sitä pääsääntöisesti noudattaneetkin, vaikka turvavälejä on mahdollisuus pitää. Kiitos tästä . Haluamme kuitenkin painottaa, että toivomme teidän käyttävän maskia, mikäli se on terveyden puolesta mahdollista. Toinen vaihtoehto on visiirin käyttö. Mikäli tilanne pahenee edelleen, joudumme muuttamaan suosituksen maskipakoksi. THL:n ohjeistuksen mukaan suosittelemme kaikkia 12 vuotta täyttäneiden ja sitä vanhempien käyttävän maskia/visiiriä.

3. KÄSIHYGIENIA! Muistakaa käyttää vähintään tarjoamaamme käsidesiä. Sitä tulee laittaa aina sisään tullessa sekä poistuessanne hallilta. Meillä on mahdollisuus käsienpesuun ennen käsidesin laittoa.

4. TURVAVÄLI! Huolehtikaa turvaväleistä. Antakaa ovista kulkiessa tilaa edellä kulkevalle. Kurssi ei ala ennen kuin kaikki ovat omilla paikoillaan, kiire ei ole. Lopetamme myös sen verran aikaisin, että edellinen ryhmä ehtii rauhassa alta pois ennen seuraavan tuloa. Odottakaa kurssin alkamista ulkona juuri tämän takia, ettei tule tungosta ovensuuhun.


Ja luonnollisesti hallille ei ole asiaa kipeänä tai jos olet karanteenissa/eristyksessä.
Negatiivinen koronatesti ei tee autuaaksi, jos on oireita, pysytään kotona.
Meillä saa aina korvata poissaolot, kunhan ilmoitatte niistä ennen tuntia ja korvaustunnista sovitaan viimeistään 2 viikon sisään kurssin loputtua.

Minna ja Marika 9.1.

Ajankohtaista

Joulukuun tarjoukset

Mietitkö joululahjaa puolisollesi/lapsellesi/sukulaisellesi/ystävällesi/itsellesi? Meiltä voi ostaa lahjakortteja kursseillemme, tilavuokraan tai yksityistunnille. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. https://elainpalvelukeskus.fi/palvelut/kauppa/

Myös koiraystävällesi on mahdollisuus ostaa kaupastamme herkkuja joulupöytään 😊. Löytyy mm. kotimaisia luita ja possunkorvia, naudan niskajänteitä, Natural Menu -nameja, Ziwipeakia, Naturismakkaraa ja tietysti kestosuosikki Hussen nameja (myös uusia jouluherkkuja!).

Lisäksi 31.12. mennessä varatuista Minnan ja Marikan vetämistä kursseista -10%. Klikkaa varausvaiheessa ”maksan palvelun yhteydessä”, niin lähetämme sinulle laskun. Huomioithan, että varaus on sitova! Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä koske jo tehtyjä varauksia. Tarjous ei koske ulkopuolisten kouluttajien vetämiä kursseja.

Jouluaattona, joulupäivänä, uudenvuodenaattona, uudenvuodenpäivänä kenttien vuokratarjouksia! Kenttä 1 vuokrahinta 15€/h klo 07-17, kenttä 2 vuokrahinta 25€/h klo 07-17. Lisätietoa tapahtumasivulla.

Tapaninpäivänä 26.12. klo 11-18.30 on rakennettu koko kentälle valmis rata (vaikeustaso 2-3 luokka. Radan on suunnitellut Arppa Kuparinen. Hinta 20€/30 min. Lisätietoa tapahtumasivulla.

4.12.20 Minna ja Marika

Ajankohtaista

TÄRKEÄ TIEDOTE KOSKIEN KORONAOHJEISTUKSIA!

Julkisen sektorin rajoituksia on kiristetty Uudenmaan alueella. Päätimme omalta osaltamme myös kiristää ohjeistuksia, jotta voimme pitää pitää hallia auki ja voitte jatkaa harrastusta.


MAANANTAISTA 30.11. lähtien kursseillemme sekä yksittäisille tunneille saa osallistua vain 1 HENKILÖ/KOIRA. Mikäli koiran kanssa treenaava on lapsi, voi 1 huoltaja osallistua tunnille. Mutta tämä vain siinä tapauksessa, että lapsi tosiaan on ainoa, joka tunneillamme kouluttaa koiraa.


VAHVA MASKISUOSITUS on ollut jo pidempään ja hienosti olette sitä pääsääntöisesti noudattaneetkin, vaikka turvavälejä on mahdollisuus pitää. Kiitos tästä 😊. Haluamme kuitenkin painottaa, että toivomme teidän käyttävän maskia, mikäli se on terveyden puolesta mahdollista. Toinen vaihtoehto on visiirin käyttö. Mikäli tilanne pahenee edelleen, joudumme muuttamaan suosituksen maskipakoksi. Keusoten ohjeistuksen mukaan suosittelemme kaikkia yläasteikäisistä lähtien käyttävän maskia.


KÄSIHYGIENIA! Muistakaa käyttää vähintään tarjoamaamme käsidesiä. Sitä tulee laittaa aina sisään tullessa sekä poistuessanne hallilta. Meillä on mahdollisuus käsienpesuun ennen käsidesin laittoa.

TURVAVÄLI! Huolehtikaa turvaväleistä. Antakaa ovista kulkiessa tilaa edellä kulkevalle. Kurssi ei ala ennen kuin kaikki ovat omilla paikoillaan, kiire ei ole. Lopetamme myös sen verran aikaisin, että edellinen ryhmä ehtii rauhassa alta pois ennen seuraavan tuloa. Odottakaa kurssin alkamista ulkona juuri tämän takia, ettei tule tungosta ovensuuhun.


Ja luonnollisesti hallille ei ole asiaa kipeänä tai jos olet karanteenissa/eristyksessä.
Negatiivinen koronatesti ei tee autuaaksi, jos on oireita, pysytään kotona.
Meillä saa aina korvata poissaolot, kunhan ilmoitatte niistä ennen tuntia.


Lisätietoa mm. koronaviruksesta, karanteenista ja eristyksestä https://www.keski-uudenmaansote.fi/globalassets/ku-sote/korona/yleista-covid-19-koronaviruksesta-karanteenista-ja-eristyksesta-kosonen.pdf


Turvallisia treenejä kaikille!
Marika, Minna ja Sabrina 26.11.20

Uncategorized

Uusia juttuja!

Meillä alkaa sunnuntaina 8.11. aikuisten alkeiskurssi, mikä on suunnattu aikuisille koirille, joiden kanssa ei olla kursseilla aikaisemmin käyty. Harjoittelemme kurssilla mm. luopumista, hihnassa kävelyä, odottamista.

Olemme alkaneet pitämään 30 minuutin tehokkaita ohitustreenejä, ja nämä ovatkin olleet kovin suosittuja.
Tehotreenit on tarkoitettu koirakoille, joilla ei ohitukset suju kovin mallikkaasti syystä tai toisesta. Häiriökoirina toimivat Marikan koirat, jotka ovat varmoja ohitustilanteissa eivätkä provosoi tai provosoidu.

Lisäksi olemme saaneet Ari ”Arppa” Kuparisen pitämään agilityn ratatreenejä kisaaville tai kisaamaan tähtääville koirakoille. Treenit ovat 5 kerran kursseja, missä koirakot pääsevät viilettämään koko 800 m2 kentällä.
Arppa on kisannut noin 12 vuotta ja on osallistunut koiransa kanssa EO-kilpailuissa. Hänet on valittu Sagin vuoden valmentajaksi viimeksi 2019 ja on toiminut maajoukkuevalmentajana EO-kilpailuissa sekä MM-kilpailuissa.

Arppa myös luennoi meillä 28.11. aiheena ”Agilitykoiran huippukunnon rakentaminen”. Lisää aiheesta sekä ilmoittautumiset ”tapahtumat”-sivulla.

Järjestämme taas match show Presa Canario Finland ry:n kanssa.
Mätsäri on kaksipäiväinen 21.-22.11. ja osallistujamäärä on rajoitettu. Näin pystymme takaamaan asiakkaillemme mahdollisuuden pitää turvavälejä.
Tästäkin lisää ”tapahtumat”-sivulla.

Muistattehan koronaohjeistuksemme ja toimitte niiden mukaisesti, jotta pysymme kaikki terveinä ja voimme pitää hallia teille avoimena.

Nähdään kursseilla ja tapahtumissa!
Minna ja Marika 4.11.20

Uncategorized

Uudet säännöt koskien koronaviruksen leviämisen ehkäisyä!

12.10.2020 lähtien kursseillamme pätee seuraavat säännöt koskien koronaviruksen leviämisen ehkäisyä:
Kurssille saa osallistua max. 2 henkilöä/koira.
Hallille ei saa tulla jos olet kipeä tai koet itsesi kipeäksi. Myöskään negatiivisen koronatestin jälkeen ei saa tulla, jos sinulla on vielä oireita. Mikäli olet karanteenissa, pysythän silloin kotona, vaikka olisit oireeton.
Odota kurssin alkamista ulkona, tulemme hakemaan sinut kun halli on vapaa.
Ovesta kuljetaan turvavälit huomioiden. Annathan tilaa muille kurssille osallistuville.´
Pese kätesi kun tulet hallille tai käytä vähintään tarjoamaamme käsidesiä.
Keusoten ohjeiden mukaan suosittelemme vahvasti maskien käyttöä (yläasteikäisistä lähtien). Kurssiohjaajilla on maskit käytössä.
Noudathan näitä ohjeita, jotta voimme palvella teitä ja pitää hallia auki.

Pysytään terveenä!

Minna ja Marika 9.10.20

Uncategorized

Eläinpalvelukeskuksella tapahtuu!

Kurssitoimintamme on alkanut mukavasti vilkastumaan kesän jälkeen. Kurssivalikoima on laaja ja laajennamme sitä mahdollisuuksien mukaan lisää. Sabrina Snellman on myös aloittanut kesätauon jälkeen junior handler -sekä senior handler -kurssit. Tapahtumia on kalenterissa ja lisää suunnitellaan.

Tiedossa olevat tapahtumat:
4.10. ToTa-treeni/koirien kuntopiiri (lisää tietoa tapahtumasta https://elainpalvelukeskus.fi/palvelut/tapahtumat/)

10.10. junior handler -päivä (lisää tietoa tapahtumasta https://elainpalvelukeskus.fi/palvelut/tapahtumat/)

21.-22.11. mätsäri (lisää tietoa tulossa piakkoin tapahtumat-sivulle)

Hallia siivotaan edelleen tehostetusti ja asiakkaille on käsidesiä tarjolla.

Koirahieroja ottaa edelleen asiakkaita vastaan tiloissamme.
Ajanvaraus suoraan: koirahieroja.nadja@gmail.com.

Kausikortteja voi myös ostaa (2 kk, 4 kk tai 8 kk) ja tilojamme voi vuokrata omiin tapahtumiin (esim. pentutapaamiset, näyttelyt, jalostustarkastus).

Tervetuloa treenaamaan!
Minna ja Marika 16.9.2021

Ajankohtaista

Avaamme taas hallin 1.6.

Hallituksen ohjeistuksen mukaan voimme avata taas hallin harrastajien käyttöön 1.6. huomioiden turvallisuusasiat.

Kausikorttilaiset pääsevät taas treenaamaan, laitamme kausikorttilaisille vielä tekstiviestiä asiasta.

Kurssitoiminnassa osallistujamäärä rajoitettu 2 henkilö/koira.

Kurssitoiminnan lisäksi pentuleikkiksiä tullaan järjestämään. Leikkiksiss osallistujamäärä rajattu toistaiseksi 1 henkilö/koira.

Myös meidän koirahierojamme ottaa jo vastaan asiakkaita tiloissamme. Ajanvaraus koirahieroja.nadja@gmail.com

Tervetuloa!

Marika ja Minna / 7.5.20

Ajankohtaista

Kurssitoiminta alkaa 4.5.

Oikein mukavaa koiranpäivää!
Aloitamme jälleen toiminnan rajoitetusti ja hallitusti 4.5. alkaen. Toiminta jatkuu toistaiseksi vain kurssimuotoisena. Kurssikoot ovat normaalia pienemmät ja tunnin kesto on lyhennetty 45 minuuttiin. Lisäksi kurssille otetaan vain yksi henkilö/koira. Näin pystymme huolehtimaan turvaväleistä ja meille jää tarvittaessa aikaa siivota tuntien välissä. Lisäksi on syytä varautua ulkotreeneihin mikäli sää sallii.

Pentuleikkiksiä ei toistaiseksi pidetä, koska niissä ei pystytä turvavälisuosituksia noudattamaan (esim. kahden koiran riitatilanteissa, jolloin omistajat joutuvat liian lähelle toisiaan hakiessaan oman koiransa pois).

Agilitykursseja emme pysty käytännön syistä vielä pitämään. Meillä on HSKK:n esteet lainassa ja ne lähtevät ulkokentälle näillä näkymin muutaman viikon kuluttua. Tammikuussa tilatut agilityesteet ovat koronan vuoksi jumissa Espanjassa, emmekä tiedä milloin esteet saapuvat Suomeen.

Omatoimitreenaus (kausikortti/hallin vuokraus) ei myöskään toistaiseksi onnistu, sillä emme voi taata jokaisen huolehtivan ovenkahvojen sekä muiden kosketuspintojen hygieniasta.
Omatoimitreenauksen aloittamisesta päätämme Suomen hallituksen tekemän linjausten mukaisesti ensi viikolla. Toivomme hartaasti, että 13.5. jälkeen omatoimitreenauskin onnistuu.

Päivitämme kotisivuille alkavia kursseja. Muutamia sieltä jo löytyy, lisää tulee viikonlopun aikana.

Ajankohtaista

TÄRKEÄ TIEDOTE!

Päätimme hallituksen suosituksesta laittaa hallin ovet kiinni tänään illalla, jotta Suomessa valitseva koronatilanne saataisiin mahdollisimman pian hallintaan.
Muutamat kurssit pidetään toistaiseksi loppuun ulkona, uusia kursseja ei aloiteta. Kurssit, joita ei voida pitää ulkona, keskeytetään, ja jatkamme mihin jäimme kun toiminta jatkuu.
Kausikortit keskeytetään myös toistaiseksi. Tilanteen ollessa ohi, kausikorttien päättymisaikaa pidennetään yhtä monta päivää kun kortit olivat pois käytöstä.

Ongelmakäytöskoulutusta on mahdollista saada ihan normaalisti.
Yksityiskoulutusta (mistä sovitaan tämän päivän jälkeen) tarjoamme yksittäiselle henkilölle -50%, eli 30€/h.
Kaupasta saa edelleen tehdä ostoksia, soitto ensin meille niin tiedämme olla paikalla.

Pyrimme jatkossa pitämään keskeytetyt/alkamatta jääneet kurssit samana viikonpäivänä ja kellonaikana kun ne on teille nyt ilmoitettu.

Toivomme, että jatkatte keskeytynyttä kurssia/aloitatte jo sovitun kurssin kun pääsemme taas tositoimiin. Mikäli tämä ei käy, laittakaa sähköpostia info@elainpalvelukeskus.fi.

Tämä päätös on meille todella raskas ja toivomme, että ymmärrätte miksi päädyimme tähän ratkaisuun.

Mikäli teillä on kysyttävää, voitte laittaa viestiä info@elainpalvelukeskus.fi tai soittaa 040-1645914.
Laitamme tämän viikon aikana viestiä kaikille asianosaisille, joita tämä asia koskee.

Pysykäähän terveinä ❤️!

Marika ja Minna

Ajankohtaista

Tiedote koskien koronavirusta

Eläinpalvelukeskuksen väki on päättänyt pitää ovet avoimina toistaiseksi koronaviruksesta huolimatta. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja muutamme suunnitelmaa tarvittaessa nopeastikin.
Valtioneuvosto on ohjeistanut perumaan yli 500 hengen tapahtumat. Kursseillamme on maksimissaan 5 koirakkoa ja tilaa on jokaiselle reilusti, joten lähikontaktia voimme välttää.
Olemme tehostaneet siivousta ennestään ja desinfioimme päivittäin mm. ovenkahvat, valokatkaisijat, WC:t.
Paras suojautuminen virusta vastaan on käsien pesu. Joten kun tulet hallille ja lähdet hallilta, pese ja desinfioi kätesi, desinfiointiainetta löytyy WC:stä sekä kenkähyllyjen päältä.
Hallille EI saa tulla, mikäli tunnet itsesi vähäänkään kipeäksi/flunssaiseksi tai olet ollut ulkomailla alle 2 viikkoa sitten. Tämä koskee kaikkia.
Tietoa taudin oireista ja ehkäisemisestä löydät THL:n sivuilta.

Ajankohtaista

Tapahtumia

Eläinpalvelukeskuksella on tulossa paljon tapahtumia!


15.2. ja 21.3. Rally-tokon ylituomari sekä eläintenkouluttaja (AT) Hannele Pirttimaan vetämät ratatreenit. Oiva mahdollisuus tehdä kisaomaisia ratoja ja saada itse tuomarilta vinkkejä. 2 ALO/AVO -ryhmää ja 2 VOI/MES -ryhmää.

7.3. Rally-tokon möllikisat. Luokat: mölli-MES, mölli-VOI, mölli-AVO, mölli-ALO, nakkimölli-ALO (nakkimöllissä saa palkata radalla). Kisat alkavat klo 11. Tuomarina rally-tokon ylituomari Hannele Pirttimaa.

21.3. Junior handler -päivä junior handlereiden hallitsevan Pohjoismaiden mestarin Sabrina Snellmannin vetämänä.

28.3. Suosittu koirien kuntopiirijumppaa (ToTa-treenit) eläinfysioterapeutti Niina Sorvarin vetämänä.

Lisätietoa tapahtumista: https://elainpalvelukeskus.fi/palvelut/tapahtumat/

Lisäksi tulossa match show toukokuussa, lapsi-koira -leirit kesäkuussa, aikuisille possukurssi heinäkuun viikonloppuina. Olkaahan kuulolla!

Ajankohtaista

Rally-toko möllikisat Hyvinkään eläinpalvelukeskuksella 7.3.2020

Luokat: Mölli-MES, Mölli-VOI, Mölli-AVO, Mölli-ALO, NakkiMölli-ALO (nakkimöllissä voi palkata radalla)

Kisat alkaa klo 11 Mestari-luokan rataan tutustumisella, sitten luokat jatkuu järjestyksessä VOI- AVO- ALO- Nakki ALO. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan ilmoittautumisen päätyttyä, kun tiedämme koirakkomäärän/ luokka.

Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä. Voit osallistua koirasi kanssa useampaan luokkaan. Mikäli haluat osallistua useamman startin samaan luokkaan, ensimmäisin startin pisteet jäävät voimaan. Kilpailuun voivat osallistua 10kk täyttäneet koirat. Juoksuiset nartut voivat osallistua housut jalassa, juoksuista on ilmoitettava etukäteen.

Kaikista luokista saa kirjallisen arvostelun, voit ilmoittautua myös useampaan luokkaan. Jokaisesta luokasta palkitaan kolme parasta ja lisäksi jaetaan tuomarinpalkinto.  Koirakkomäärä koko kisoihin on 60 koirakkoa.

Tuomarina kaikissa luokissa rally-tokon ylituomari Hannele Pirttimaa.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen marika@elainpalvelukeskus.fi  21.2.2020 mennessä. Ilmoita luokka, koiran rotu + säkäkorkeus ja nimi sekä ohjaajan nimi. Saat paluuviestinä maksuohjeet, maksettuasi osallistumisen varmistat paikkasi kisassa.

Kaikki luokat 11€ / startti

Uncategorized

Rally-toko möllikisat Hyvinkään eläinpalvelukeskuksella 28.12.2019

Luokat: Mölli-MES, Mölli-VOI, Mölli-AVO, Mölli-ALO, NakkiMölli-ALO (nakkimöllissä voi palkata radalla)

Kisat alkaa klo 11 Mestari-luokan rataan tutustumisella, sitten luokat jatkuu järjestyksessä VOI- AVO- ALO- Nakki ALO. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan ilmoittautumisen päätyttyä, kun tiedämme koirakkomäärän/ luokka. Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä.

Kaikista luokista saa kirjallisen arvostelun, voit ilmoittautua myös useampaan luokkaan. Jokaisesta luokasta palkitaan kolme parasta ja lisäksi jaetaan tuomarinpalkinto.  Koirakkomäärä koko kisoihin on 60 koirakkoa.

Tuomarina kaikissa luokissa rally-tokon ylituomari Hannele Pirttimaa.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen marika@elainpalvelukeskus.fi  8.12.2019 mennessä. Ilmoita luokka, koiran rotu ja nimi sekä ohjaajan nimi. Saat paluuviestinä maksuohjeet, maksettuasi osallistumisen varmistat paikkasi kisassa.

Kaikki luokat 11€ / startti

Tapahtumassa mukana:

Uncategorized

JARI KANTOLUOTO: Hyvä paha viretila

Luento: To 28.11.2019 klo 18-21

Käytännönharjoitukset: Pe 29.11.2019 klo 18-21

 Koiran viretilaa tarkastellaan yleensä siitä näkökulmasta, että onko sitä liikaa tai liian vähän ja kuinka ohjaaja voi säädellä viretilan määrää. Määrän lisäksi Jari Kantoluoto tuo uusimmalla luennollaan viretilan tarkasteluun myös sen laadun.

 Koira voi olla innostunut ja hyvällä tavalla korkeassa vireessä, tai se voi olla ei-toivotulla tavalla turhautunut tai stressaantunut korkeassa vireessä. Ongelmana voi olla myös se, että koira suuntaa korkean vireen väärään kohteeseen ohjaajaan päin keskittyneen työskentelyn sijaan.

Viretilan määrään ja laatuun vaikuttavat sekä koiran sisäiset tekijät että ulkoiset ärsykkeet. Luennolla tarkastellaan mitä nämä eri tekijät ovat ja pohditaan keinoja muuttaa viretila sellaiseksi, että koira toimii tilanteen kannalta optimaalisessa viretilassa ja suuntaa vireen haluttuun käytökseen.

 Luento sopii kaikkien lajien harrastajille ja luennolta saa eväitä myös arjen haasteellisten tilanteiden hallintaan.

Hyvä paha viretila luentoon pohjautuvat käytännönkoulutukset, missä keskitytään oikeanlaiseen viretilaan koulutuksessa. Käytännöntreeneihin on 9 koirakkopaikkaa ja jokaisella koirakolla treeni-aikaa 20min. Lisäksi perjantain käytännöntreeneihin voi osallistua myös kuuntelupaikalle.

Jari Kantoluoto – esittely Harrastukset: Palveluskoiraurheilu – suojelu Kouluttanut 4 saksanpaimenkoiraa IPO3 luokkaan arvokisatasolle SM tai MM-tasolle. Saksanpaimenkoiraliiton pätevöimä maalimies vuodesta 2004. Saksanpaimenkoiraliiton maalimieskouluttaja 8 vuoden ajan. Saksanpaimenkoirien ominaisuusarvioija Eläintenkouluttaja (AT) Luentoja ja koulutusta ympäri Suomea ja ulkomailla mm Virossa, Tanskassa ja Latviassa kaikkien harrastuslajien harrastajille mm. agilitystä, tokosta ja koiratanssista suojeluun ja metsästyslajeihin. Lisäksi kolutusta ja koulutusyhteistyötä poliisikoira-, rajakoira- ja sotilaskoiraohjaajien kanssa mm. Poliisikoirakoulun peruskurssien kouluttajana ja suojelukouluttajana. Koulutus perustuu oppimisteorioihin, tieteeseen ja omaan kokemukseen. Erityisosaaminen viretilan, motivaation ja stressin kouluttamisesta ja niiden hyödyntämisessä mm. tottelevaisuuden ja korkeisiin motivaatioihin perustuvan hallinnan rakentamisessa.

Hinnat

-Luento+ käyntäntö 79€/koirakko

-luento+ kuuntelupaikka käytännönharjoituksiin 58€/hlö

-Luento 39€/hlö

Ajankohtaista

Match show

Järjestämme Presa canario Finland ry:n kanssa mätsärin 24.11.2019

Mahtava hetki harjoitella vielä ennen suurta Helsinki Winner 2019 näyttelyä!

Ilmoittautuminen klo 11.00-12.00
Kehät alkavat klo 12.00
Osallistumismaksu 10€
Rescuekehän tuotto menee lyhentämättömänä koiratarha Tail Torroxille.

Luokat
Isot aikuiset
Isot pennut (alle 1v)
Pienet aikuiset
Pienet pennut (alle 1v)
Lapsi&koira alle 10 v
Junior handler 10-17 v
Rescue
Lapsi & koira
Veteraani (8v.)

Rescuekehässä annamme rauhassa koirien totutella tilanteeseen, eikä tuomarin ole pakko käsitellä koiraa, vaan ymmärtää antaa koiralle sen tarvitseman tilan ja ajan. Rescuekehä tuomaroidaan viimeisenä kehänä.

Tuomarit ilmoitamme myöhemmin.

Noudatamme SKL:n rokotusmääräyksiä, varauduthan esittämään rokotustodistuksen!

Paikalla buffa josta saa herkkuja, kahvia ja muita virvokkeita.

Tervetuloa mukaan!