Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Muistutus asiakkaillemme

Norjassa on esiintynyt useita yllättäviä koirakuolemia, missä oireena on ollut raju veriripuli.
Eläinpalvelukeskuksella seuraamme tiiviisti tutkimusten etenemistä Norjassa sekä Ruokaviraston tiedotuskanavia. Tällä hetkellä Ruokaviraston mukaan Suomessa ei ole veriripuliepidemiaa, mikä vaatisi koirakouluilta järeitä toimenpiteitä. Me eläintenkouluttajat ympäri Suomen käymme myös keskustelua ja seuraamme tilannetta omissa kanavissamme.

Haluamme muistuttaa teitä, että ottaisitte koirillenne omat juomakupit sekä välttämään koirien kuonokosketuksia. Muistattehan, että sairastunut koira saa tulla treenaamaan vasta kun koira on ollut oireeton kaksi viikkoa. Myös sairastuneen koiran kanssa samassa taloudessa asuvat koirat saa treenata vasta kun sairas koira on ollut kaksi viikkoa oireeton.

Eläinpalvelukeskus on päättänyt pitää taukoa pentuleikkiksistä kunnes tiedämme enemmän Norjan tapauksista.

Veriripulisairauksissa oirekuva on olllut äkillinen ja nopeasti etenevä. Mikäli koira alkaa ripuloimaan tai oksentamaan verta ja/tai sen yleisvointi heikkenee nopeasti, tulee ottaa yhteyttä lähimpään eläinlääkäriin välittömästi.

Ajankohtaista

Uusien tilojen avajaiset

Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen uusien tilojen avajaiset 8.9.2019

Eläinpalvelukeskus on muuttanut uusiin tiloihin Sahanmäkeen osoitteeseen Lyijykatu 8. Uusista tiloistamme löytyy hieno 800m2 koulutustila keinonurmimatolla, n. 100m2 pentukoulutustila sekä pienimuotoinen myymälä. Kurssivalikoimamme laajenee uusien isompien koulutustilojemme myötä ja lisäksi koirahierojamme on säännöllisesti muutamana päivänä viikossa paikalla.

Avajaispäivänä on mahdollisuus osallistua erilaisiin koulutustunteihin tutustumishintaan 10€ (norm. 18€). Pentuleikkiksen hinta 5€.

Koko päivän ajan kahvitarjoilu sekä myymälämme on auki. Minipossu Putti (elokuvasta Onneli, Anneli ja nukutuskello) on myös tavattavissa n. klo 14-15.

Koulutustuntien aikataulut:

klo 10:00-10:45 Arkitottistunti 
Soveltuu kaikenikäisille koirille. Harjoittelemme arjessa tarvittavia asioita. Tunnille mahtuu 5 koiraa.

klo 11:00-11:45 Tempputunti 
Soveltuu kaikenikäisille koirille. Harjoittelemme jonkin tempun tekemistä, toiveita otamme mielellämme vastaan tunnin alussa jos on jokin erityinen temppu mielessä. Tunnille mahtuu 5 koiraa.

klo 12:00-13:45 Pentujen leikkikoulut 10vk-5kk ikäisille pennuille (yhden leikkikoulun kesto 45min.). Jaamme pennut ryhmiin ilmoittautumisten perusteella, joko klo 12 tai klo 13 alkavaan ryhmään koon ja iän mukaan. Yhdelle tunnille mahtuu 5-8 koiraa.

klo 12:00-12:45 Aktivointitunti
soveltuu kaikenikäisille koirille. Tunnilla tehdään yksinkertaisia aktivointi- ja virikkeistämisharjoituksia, mitä voi myöhemmin soveltaa kotona. Tunnille mahtuu 5 koiraa.

klo 13:00-13:45 Tutustu agilityyn
Tunnilla pääset kokeilemaan hyppyesteitä, A-estettä, keppejä ja putkea. Lajin pariin opastavat HSKK:n agilityohjaajat. Yhdelle tunnille mahtuu 8 koiraa.

klo 14:00-14:45 Tutustu agilityyn
Tunnilla pääset kokeilemaan hyppyesteitä, A-estettä, keppejä ja putkea. Lajin pariin opastavat HSKK:n agilityohjaajat. Yhdelle tunnille mahtuu 8 koiraa.

klo 15:00-15:45 Rally-toko
Tunti soveltuu alokasluokan kyltit osaaville koirakoille, tunnilla suoritetaan alokasluokan rataa. Tunnille mahtuu 5 koiraa.

klo 16:00-16:45 Näyttelytreenit
Tunti soveltuu näyttelystä kiinnostuneille. Tunnin ohjaajana on HSKK:n näyttelyohjaaja. Tunnille otetaan 10 koiraa.

Ilmoittautumiset tunneille tapahtuu sähköpostitse elainpalvelukeskus@gmail.com. Paikkoja tunneille rajoitetusti, varaathan paikkasi pian!

Tunnit maksetaan paikanpäällä käteisellä tai kortilla. Tulethan ajoissa paikalle, jotta ehdit ulkoiluttaa koirasi ennen treenejä ja maksaa osallistumisesi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Hyvinkään eläinpalvelukeskus Oy

Marika ja Minna

Ajankohtaista

Carolinen hierontapalvelut jatkuvat.

Iloisia uutisia koirahieronta-asiakkaillemme! Hevos- ja koirahieroja Caroline Helenius on kevään ja kesän aikana käynyt hieromassa koiria tiloissamme. Olemme saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta Carolinen ammattitaidosta, joten halusimme ehdottomasti jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötämme. Caroline tulee siis hieromaan koiria myös uusiin tiloihimme. Pyrkimyksenä on, että hieronta-aikoja olisi syksyllä enemmän tarjolla.

Ajankohtaista

Palvelumme laajenevat syksyllä!

Avaamme 2.9.2019 uudet, isommat koulutustilat Hyvinkään Sahanmäkeen.

Uusissa tiloissa asiakkaidemme käytössä on 800m2 kenttä, jossa on laadukas, erityisesti agilityyn soveltuva Saltexin keinonurmi. Kenttä on jaettu kahteen osaan, 500m2 ja 300m2, joista isommassa sijaitsevat agilityesteet. Tarvittaessa kentät ovat yhdistettävissä yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, joka soveltuu esim. agilitykisojen järjestämiseen.

Lisäksi uusista tiloista löytyy myös pieni vajaa 100m2 koulutustila sekä myymälätila, jonka myötä valikoimamme laajenee.

Uusissa tiloissa teemme yhteistyötä Hyvinkään seudun Kennelkerhon kanssa, mitä odotammekin innolla.

Muuton ja uuden hallin remontin vuoksi Rääkänkadulla sijaitseva halli suljetaan 31.7 ja elokuussa pidämme koulutukset ulkokentällä.

Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Tinakatu 10, käynti halliin on Lyijykadun puolelta.

Uuden, isomman hallin myötä pystymme palvelemaan teistä entistä paremmin ja monipuolisemmin. Otammekin mielellämme vastaan kurssitoiveita syksylle!